Toolspecial is de nummer 1 in gereedschappen en alle andere benodigdheden in de werkplaats in Nederland, België en Frankrijk. Naast toolspecial.com komt er elke 2 maanden een nieuw Toolspecial magazine uit met daarin de nieuwste producten tegen actieprijzen.

Het Toolspecial assortiment bestaat uit 50.000 topproducten van merken als Hazet, Kraftwerk, Compac, Ctek, Metabo en Valvoline. Daarnaast voert Harrems Tools een aantal lijnen onder private label, zoals BST, Ecomil en Eagle. Harrems Tools geniet bekendheid door het ‘shop-in-shop’ concept voor gereedschappen genaamd Toolshop, het Toolspecial Magazine en de website voor gereedschappen.

Toolspecial.com

Toolspecial.com is geheel vernieuwd en uitgebreid met een online catalogus. Informatie, gebruiksvriendelijkheid en gereedschaptips staan centraal. Steeds vaker wordt informatie online gevraagd. Daar speelt de nieuwe website op in met meer mogelijkheden om online artikelinformatie te halen en te bestellen. De nieuwe online catalogus genaamd Toolbase biedt via duidelijke rubrieken een slim overzicht van de beschikbare gereedschappen. Van acculaders tot werkplaatsuitrusting. Van handgereedschap tot pneumatisch gereedschap. Alles is overzichtelijk gerangschikt, makkelijk te vinden en voorzien van duidelijke productomschrijvingen.

Toolmovies

Via de nieuwe homepage zijn ook direct een aantal Toolmovies beschikbaar, die uitleg geven over de werking van bepaalde gereedschappen in de praktijk. Hier is bijvoorbeeld te zien hoe je via uitlees/diagnoseapparatuur de remblokken van een EPB-systeem kunt deblokkeren of welke praktische toepassings- mogelijkheden de nieuwste generatie gereedschapkarren bieden. Verder biedt de nieuwe site een overzicht van het laatste Tool-nieuws en is er via het menu ‘onze merken’ meer informatie beschikbaar over de leveranciers van Toolspecial.com.

Online versie Toolspecial Magazine

Wie de tweemaandelijkse papieren editie van Toolspecial Magazine met de aanbiedingen gemist heeft, kan dit blad via de nieuwe site nu ook digitaal bekijken. Deze gebruiksvriendelijke elektronische uitgave van Toolspecial is identiek aan de papieren uitgave en altijd beschikbaar. Als extra service zijn ook oudere edities van Toolspecial Magazine digitaal in te zien.

Via de catalogus ‘Toolspecial’ kunt u gereedschap kiezen vanuit het menu aan de bovenkant van de startpagina. Of u bekijkt online onze catalogus en bestelt u via mijngrossier.nl.