Maak het verschil met NextGen

Valvoline NextGen is net zo goed als nieuwe motorolie, maar dan groener.

Valvoline_NextGenAl sinds de komst van de auto bestaat de vraag naar motorolie om alle bewegende delen te smeren. Daarom wordt door oliemaatschappijen hard gezocht naar olie. Dit hele proces van boren en het raffineren van olie heeft een grote invloed op het milieu. Daarom is Valvoline NextGen geïntroduceerd. Dit is een baanbrekende formule, die fossielbrandstofverbruik bespaart, uitstoot verlaagt en milieu-invloed reduceert ten opzichte van olie geproduceerd zonder gerecyclede ingrediënten.

nextgen2Valvoline Performance Guarentee

Valvoline NextGen beschermt de motor zo goed, dat het niet alleen voldoet aan de eisen van autofabrikanten, maar deze eisen worden zelfs overtroffen. Daarom wordt op Valvoline NextGen ook de Valvoline Performance Guarentee gegeven. Dit is een garantie dat de olie voldoet aan alle genoemde specificaties en een bijdrage doet aan de prestaties en levensduur van de motor en zorgt voor een betere bescherming binnenin de motor.

Nieuwe wegen

De afhankelijkheid van de wereld van ruwe olie kan niet veel langer blijven bestaan. De olievoorraad is niet oneindig groot. Het is daarom tijd om oude gewoontes los te laten en nieuwe wegen in te slaan. Dat kan met Valvoline NextGen. Als de overstap gemaakt wordt naar Valvoline NextGen, dan wordt zowel uw motor als de wereld beschermd.