Introductie serviceconcept Valvoline Service Center in Hardenberg

Tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg (16 – 18 okt) wordt het serviceconcept Valvoline Service Center officieel geïntroduceerd. Autobedrijven worden uitgenodigd om kennis te maken met het serviceconcept waarvan groei en klantenbinding centraal staan.

Valvoline_Service_CenterNa een succesvolle pilot in Groot-Brittannië, waar de betreffende werkplaatsen een gemiddelde omzetstijging van maar liefst vijftig procent behaalden, wordt het serviceconcept Valvoline Service Center nu officieel in de Benelux gelanceerd. Een belangrijke basis van het nieuwe serviceconcept is om samen met het autobedrijf meer groei en klantenbinding te realiseren. Als kwaliteitsmerk zoekt Valvoline hiervoor dan ook garagehouders met de nodige ambitie.

Valvoline heeft in de loop der jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd. Dankzij dit betrouwbare imago zien consumenten de bij Valvoline aangesloten garagebedrijven als adressen waar de zorg voor hun auto in goede handen is. Valvoline Service Center aangesloten autobedrijven hebben een krachtige uitstraling en liften mee op dit sterke imago. Dit imago is enerzijds te danken aan de beschikbaarheid van een compleet assortiment topkwaliteit producten (premium motoroliën, koelvloeistoffen, smeervetten en transmissieoliën) en anderzijds aan  gedegen productkennis en klantvriendelijke serviceprogramma’s.
Een belangrijke pijler van het Valvoline Service Center serviceconcept is het winnen van nieuwe klanten, het aanbieden van aanvullende onderhoudswerkzaamheden en het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit van klanten. Het Valvoline Service Center heeft hiervoor onder meer toegang tot aantrekkelijke promoties en een volledig pakket marketingmaterialen. Bovendien biedt Valvoline een uitgebreid trainingsprogramma waarin informatie wordt verstrekt over technische ontwikkelingen en over productvoordelen om de klant beter te kunnen adviseren over de verkoop van extra producten en onderhoudswerkzaamheden.

Meer informatie over de voordelen van het Valvoline Service Center is onder meer te krijgen tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg (16 – 18 okt). Daarnaast worden binnenkort door het hele land meerdere speciale informatieavonden georganiseerd, waarbij een gedetailleerde uitleg over het nieuwe garageconcept plaatsvindt.